Témata
Registrace
Close


Newsletter
Sledujte nás
28 Listopad
2016
Vlasy a účesy
13942 Views

Připevnění clip-in pásů snadno a rychle (krok po kroku)

Pořídila jste si clip-in příčesek, ale stále bojujete s jejich připevněním na vaše vlasy? Nezoufejte, stačí trocha tréninku a docílíte vysněného vzhledu během chviličky. Do té doby, si pořádně prostudujte návod, jak na to. Krok po kroku vám vysvětlím, jak správně clip-in vlasy nasadit. Jak uvidíte níže, připevnění je velmi jednoduché. Bez komplikací by vám to nemělo trvat více než pět minut. Tak vzhůru do toho!

Připevnění clip in vlasů

Na našem trhu se objevuje několik druhů příčesků, buď se jedná o tzv. rychlopásy (clip-in pásy) nebo clip-in sady. Jejich nasazení se příliš neliší. Pásy budete mít však nasazené rychleji. Každý pás vlasů má několik malých neviditelných sponek, díky kterým bude výsledek perfektní. Slouží k připnutí jednotlivých pásů. Zasunou se přímo ke kořínkům vašich vlastních vlasů a jednoduše se zaklapnou.

připevnění clip-in pásů

Připevnění clip-in vlasů je jednoduché.

Jak připnout clip-in vlasy

  1. Vezměte do ruky pás a vyzkoušejte, jak fungují sponky. Měly by jít jednoduše zaklapnout. Toto můžete několikrát zopakovat, tím si natrénujete manipulaci se sponkami a pohyb se vám zautomatizuje.
  2. Jakmile nemáte s otevřením a zavřením sponek problémy, můžete přejít už k samotné přípravě pro nasazení. Základ pro úspěšné připevnění clip-in pásů je důkladné rozčesání vlasů. Vlasy si vyčešte nahoru a zpevněte sponkou či gumičkou.
  3. Každý má jiný tvar hlavy, proto si nahmatejte, kde začíná zaoblení vaší lebky. Pod toto místo budete clip-in pásy připínat. Vytvořte si zde pěšinku asi dva centimetry širokou pomocí tenkého hřebenu. Zde připněte první clip-in pás – bude dokonale schován. Důležitou zásadou je, že clip-in pásy nasazujeme zespoda nahoru.
  4. Když potřebujete aplikovat více než jeden pás, musí být ten první připnutý níže než druhý. To znamená, že v pořadí druhý pás vlasů nasadíte o něco výše než ten první a blíže pod linii zaoblení. První clip-in pás vlasů by měl být ten nejširší. Odepněte sponky a vlasy připevněte od horního okraje na své vlastní vlasy.
  5. Sponku vsunete do vlasů a tlakem rukou zacvakněte. Tento pás přidělejte doprostřed, dalšími pásy pokračujte vpravo a vlevo. Snažte se, aby vlasy nikde neodstávaly a aby všechny sponky byly připnuté k vašim vlasům – jen tak docílíte pevnému připevnění.
  6. Vlasy rozpusťte a vytvořte novou pěšinku nad vloženým pásem. Dále pokračujte jako při předchozích.

Připevnění bočních clip-in pásů

Krátké boční clip-in pásy upevněte těsně nad uchem. Postup se příliš neliší. Vytvořte pěšinky a upevňujte jako vzadu.

Foto: Pinterest.com




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Nejnovější komentáře

No comments found.

Populární články

Inspirace: trendy podzimní manikúra
29 Říjen 2016
Vlasy a účesy
Inspirace: trendy podzimní manikúra
Červenou barvou nehtů nemůžete nic zkazit a jedná se i o vhodnou manikúru pro podzimní dny. Ale proč zůstávat jen u této klasiky? Vyměňte červenou za jiné laky, zkuste něco jiného a nového. Experimentujte.
Připevnění clip-in pásů snadno a rychle (krok po kroku)
28 Listopad 2016
Vlasy a účesy
Připevnění clip-in pásů snadno a rychle (krok po kroku)
Pořídila jste si clip-in příčesek, ale stále bojujete s jejich připevněním na vaše vlasy? Nezoufejte, stačí trocha tréninku a docílíte vysněného vzhledu během chviličky. Do té doby, si pořádně prostudujte návod, jak na to. Krok po kroku vám vysvětlím, jak správně clip-in vlasy nasadit. Jak uvidíte níže, připevnění je velmi jednoduché.
Perfektní účesy vhodné nejen pro horké letní dny
25 Červenec 2016
Vlasy a účesy
Perfektní účesy vhodné nejen pro horké letní dny
Léto už je v plném proudu, a proto je třeba si letních dnů pořádně užívat. A protože nosit stále stejný účes je nuda, připravili jsme pro vás pár zajímavých a hlavně velmi praktických drdolů, se kterými uděláte parádu u vody, ale třeba také na garden party nebo na svatbě.