Témata
Registrace
Close


Newsletter
Sledujte nás
18 Říjen
2015
Móda a styl Modní trendy
3652 Views

Silonky nebo punčocháče, pro jaké se rozhodnete?

Silonky nebo punčocháče, každá jim říkáme jinak, ale víme, o čem je řeč. Silonky jsou jemnější struktury, jsou hladké, transparentní a vynikne vám v nich silueta. Punčocháče jsou hrubší textury, nejsou průhledné a udržují více tepla.

Punčochy

Sexy silonky versus teplé punčocháče

Mezitím, co v létě mít silonky nebo punčocháče nemusíme, v jiných ročních obdobích ano. Letní večery jsou jako stvořené k flirtování v krátkých topech a sukních, ale blížící se zima, nám dává zase jiné možnosti. Nemusíte se všeho vzdát, jen je potřeba své outfity vést trochu jiným směrem. V létě jste oblékla sukni a tílko, vyrazila ven za chvíli. Na podzim se musíte obléknout důkladněji. Sukni si vzít klidně můžete, ale pod ní si navlečte silonky nebo punčocháče. Existují i zateplené punčochy s různými vzory. Letos se osvědčila kostka, nosí se opět i norské vzory.

Punčocháče jsou pro nás vzpomínkou z dětství. Kolikrát nás štípaly, ale leckdy zase příjemně zahřály. Pokud se tedy bojíte, že nové punčocháče ve vás evokují pocity z dětství, není nic jednoduššího, než si je před koupí vyzkoušet na vlastní kůži. Dívat se přitom jistě budete i na design, ale nenechte nic náhodě a raději si je vyzkoušejte. Rozkrok u kolen by vás doma mohl mrzet a punčocháče by vám byly k ničemu.

Různá variace kombinování s vaším oblečením

Silonky jsou sexy a budete v nich působit více žensky. Neutrální barvou, která se hodí prakticky ke všemu, je černá. S tou se nespletete, je elegantní a záleží jen na vás, s čím ji zkombinujete. Zatímco dřívější módě nevadily tělové punčocháče, s nimi se teď na čas rozlučte. Pokud nejsou něčím ozvláštněny, zaniknete v davu. Do popředí se dostávají vzory zvířecí, kosmické, puntíkaté, pruhované, ale i geometrické tvary jsou na vašich nohách sexy. Barvy jsou tak pestrobarevné díky vybranému motivu, ale dokážou nadchnout i jednoduchostí, pokud si zvolíte jednobarevné šedé, petrolejové, fialové nebo vínové punčocháče.

Silonek a punčocháčů je na trhu celá řada. Pro jaké se rozhodnout?

Bavlněné punčocháče na zimu

Jsou neprůhledné, zahřejí před mrazem a vaše nohy budou od zimy izolovány. K punčocháčům se hodí vysoké kozačky, které vám na teplu jen přidají. Kouzlení se sukněmi nad kolena či pod kolena a očkovými šaty se dá opravdu kouzlit. Pro milovnice lodiček platí fakt, že lakované jsou top.

Silonové punčocháče

Jsou řidší struktury, snáze profouknou, noste je jen v případě slunečného počasí a teploměru vysoko nad bodem mrazu. Babí léto je pro ně jako stvořené. Nohy tak budou zahalené do barvy punčoch, ale určitě jim dají šanci i nádechu vašeho opálení z léta. Minisukně dá všanc ukázat nožky pěkně celé. Síťované se hodí na ples či jiné akce, kde si odvoz raději zajistěte předem. Oka punčoch, která jsou různě velká, vás před chladem neochrání.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Nejnovější komentáře

No comments found.

Populární články

Inspirace: trendy podzimní manikúra
29 Říjen 2016
Móda a styl, Modní trendy
Inspirace: trendy podzimní manikúra
Červenou barvou nehtů nemůžete nic zkazit a jedná se i o vhodnou manikúru pro podzimní dny. Ale proč zůstávat jen u této klasiky? Vyměňte červenou za jiné laky, zkuste něco jiného a nového. Experimentujte.
Připevnění clip-in pásů snadno a rychle (krok po kroku)
28 Listopad 2016
Móda a styl, Modní trendy
Připevnění clip-in pásů snadno a rychle (krok po kroku)
Pořídila jste si clip-in příčesek, ale stále bojujete s jejich připevněním na vaše vlasy? Nezoufejte, stačí trocha tréninku a docílíte vysněného vzhledu během chviličky. Do té doby, si pořádně prostudujte návod, jak na to. Krok po kroku vám vysvětlím, jak správně clip-in vlasy nasadit. Jak uvidíte níže, připevnění je velmi jednoduché.
Perfektní účesy vhodné nejen pro horké letní dny
25 Červenec 2016
Móda a styl, Modní trendy
Perfektní účesy vhodné nejen pro horké letní dny
Léto už je v plném proudu, a proto je třeba si letních dnů pořádně užívat. A protože nosit stále stejný účes je nuda, připravili jsme pro vás pár zajímavých a hlavně velmi praktických drdolů, se kterými uděláte parádu u vody, ale třeba také na garden party nebo na svatbě.