Témata
Registrace
Close


Newsletter
Sledujte nás
01 Říjen
2016
Zdraví a krása
3177 Views

Začněte makat a získejte sexy pevný zadeček

Každá žena sní o pevném zadečku, který se bude pod oblečením krásně kulatit, a přitom je k němu velmi snadná cesta. Chce jen zatnout zuby a trochu si máknout. Sexy hýždě nezískáte sezením na židli.

Následujících několik cviků z neforemných hýždí vytvoří zadeček bohyně. Jedná se o nejjednodušší cviky na posílení těchto partií. Nepotřebujete žádné extra pomůcky a dokonce ani příliš fyzické kondice. Mnohem více budete mít zapotřebí získat pevnou vůli, odhodlání a výdrž.

Výtah pro vás musí být sprosté slovo

Chcete-li získat vysněný zadeček, zkuste zapomenout na to, že máte v domě výtah a běžte zkrátka po schodech. Zdá se vám to až příliš banální? Však počkejte, až uvidíte ty zázraky po měsíce bez výtahu. Kromě vytvarování svalů se vám zlepší také kondice a samozřejmě dýchání, protože, řekněme si to otevřeně, těch pár pater dá zabrat i vašim plícím.

stairs-1627424_1920

Obyčejná chůze do schodů vytvaruje vaše hýždě k nepoznání.

Není nic lepšího než klasický dřep

Pokud bydlíte v přízemí nebo například rodinném domě, můžete vyzkoušet jiné formy zpevňování hýždí. Osvědčeným cvikem je dřep, který však musí být proveden technicky správně.  Důležité je, mít nohy roztažené na šířku boků a paty se nesmí odlepit od země. Dřep pak provádějte tak, jako byste si sedaly na židli – zadeček hezky dozadu. Mezi koleny a stehny musíte vytvořit pravý úhel. Při podřepu byste zároveň měly hýždě zatnout (zatažené bříško je samozřejmost) a cestou zpátky nahoru zase povolit.

Kdybyste měly například problémy s rovnováhou nebo vám celkově dělal tento cvik potíže. Dejte si za sebe židli a při sedání si na ni akorát nedosedejte. K udržení rovnováhy také napomáhá mít ruce před sebou. Nejlepší je zařadit tento cvik do každého tréninku vždy deset opakování po třech sériích. Až vám to bude málo, přidejte si sérii navíc.

Řekněte „vypadni“ celulitidě

Jeden z nejúčinnějších cviků jsou výpady. Je také o trochu složitější než předchozí dva tipy, ale pouze na držení stability. Avšak jestli máte problémy s koleny, rozhodně tento cvik neprovádějte, nebo alespoň v nějakém menším množství. Výpady dopředu jsou zabijákem kolenních kloubů, proto je vždy lepší provádět tento cvik dozadu. Výsledek je stejný.

Jak správně výpady provozovat? Postavte se s nohama mírně od sebe, ruce v bok, záda rovná a bříško zatažené. S výdechem uděláte výpad vzad tak, aby kolena svírala pravý úhel. Následně se vraťte do původní polohy a cvik opakujte nejdříve na jednu nohu, poté na druhou. Opět si můžete udělat tři série na každou po deseti opakováních.

Nezapomeňte však na to, že byste nikdy neměly cvičit pouze jednu partii. Svaly si potřebují čas od času odpočinout a i když posilujete břicho či záda, formuje se vám celá postava. Aby vaše výsledky byly stoprocentní upravte také svůj jídelníček.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Nejnovější komentáře

No comments found.

Populární články

Inspirace: trendy podzimní manikúra
29 Říjen 2016
Zdraví a krása
Inspirace: trendy podzimní manikúra
Červenou barvou nehtů nemůžete nic zkazit a jedná se i o vhodnou manikúru pro podzimní dny. Ale proč zůstávat jen u této klasiky? Vyměňte červenou za jiné laky, zkuste něco jiného a nového. Experimentujte.
Připevnění clip-in pásů snadno a rychle (krok po kroku)
28 Listopad 2016
Zdraví a krása
Připevnění clip-in pásů snadno a rychle (krok po kroku)
Pořídila jste si clip-in příčesek, ale stále bojujete s jejich připevněním na vaše vlasy? Nezoufejte, stačí trocha tréninku a docílíte vysněného vzhledu během chviličky. Do té doby, si pořádně prostudujte návod, jak na to. Krok po kroku vám vysvětlím, jak správně clip-in vlasy nasadit. Jak uvidíte níže, připevnění je velmi jednoduché.
Perfektní účesy vhodné nejen pro horké letní dny
25 Červenec 2016
Zdraví a krása
Perfektní účesy vhodné nejen pro horké letní dny
Léto už je v plném proudu, a proto je třeba si letních dnů pořádně užívat. A protože nosit stále stejný účes je nuda, připravili jsme pro vás pár zajímavých a hlavně velmi praktických drdolů, se kterými uděláte parádu u vody, ale třeba také na garden party nebo na svatbě.